Concordia Student-Run Food Groups Research Project

Season Jars Workshop – Low sodium fermentation!

Details
Date:

November 6

Time:

06:00 pm - 08:00 pm

Website:
Event Website
Organizer

Transition NDG

Website: Organizer's Website
Venue

Café Zéphyr

5791 Rue Sherbrooke Ouest

Montreal, QC, Canada, H4A 1X2

TNDG and Season Jars Workshop Fall series / Ateliers d’automne avec TNDG et Season Jars

Buy tickets at Eventbrite

Low sodium fermentation – Can you ferment without salt? Yes! Come learn tips for keeping your fermentation safe with less or no salt added. We will enjoy delicious samples at the workshop! Participants will take home a jar of preserved vegetables.
RECIPE: Various seasonal ferments

COST: $20 (please register in advance)

Les ateliers comprennent de savoureuses dégustations! Les participants pourront emporter chez eux un pot de légumes en conserve. Fermentation faible en sodium – Est-il possible de fermenter sans sel? Bien sûr! Venez nous joindre pour apprendre à fermenter vos aliments de manière salubre, sans sel ou presque.
RECETTE : Divers légumes de saison fermentés

COÛT : 20 $ ( inscription en avance svp)